Denne hjemmeside bruger alene cookies, der er nødvendige til at levere information og funktionalitet. Du kan læse mere om herom i vores persondatapolitik her.

gallery1316 richtext1092

FAMILIESAMMENKOMSTER ÅRHUSLINJEN

Den 30.-31. august 1997, Vægtergaården, Femmøller Strand.

Her i 1997, 32 år efter den sidste fest skulle det igen være. Og helst med maner. I januar udsendtes et første opråb til alt og alle efterfulgt af en formel indbydelse i april.

Timingen har åbenbart været i orden, og med positivt svar fra 130 voksne og børn tilmeldt til den første sammenkomst i næsten en menneskealder var dette noget nær jackpot. Det var lovende, også fordi, at der denne gang var deltagelse fra så fjerne steder som USA, Canada, Spanien, Frankrig og Norge. Kun sygdom gjorde, at Kenya ikke var repræsenteret. Mange af gæsterne havde enten aldrig set hinanden før, eller idet mindste ikke i mange, mange år. Efter få sidste øjebliks-afbud blev deltagerlisten på 123 mennesker i alle aldre. Det var dejligt og viser i det mindste en vis interesse, som vi var stolte over.

Traditionen tro skulle begivenhederne helst finde sted på Mols, men var efter et ejerskifte var Molskroen under total ombygning hele 1997 og af den grund ude af betragtning.

Et velegnet alternativ, Hotel Vægtergården, lå heldigvis lige på den anden side af vejen. Nu var vi til gengæld så mange, at de ikke kunne huse os alle, så et garni-hotel i nærheden måtte tages i anvendelse. Et stort arbejde med planlægning gik forud, og vi så frem til at byde gæsterne velkommen og krydsede fingre for en familiefest uden uheld. På ny var der festmiddag lørdag, hvor de udenlandske familiemedlemmer havde den tvivlsomme fornøjelse at stifte bekendtskab med den danske specialitet, festsangen i form af såvel en avis som flere sange.

Søndag formiddag efter brunch mødtes man atter på Provstgården til en spadseretur, en snak samt drinks og sandwiches. Om morgenen var man vågnet op til den chokerende nyhed om engelske prinsesse Dianas tragiske død lørdag aften, mens selskabet festede. Dette lagde i nogen grad en dæmper på humøret.
 
Alt i alt gik det vist vældig godt - også fordi vejrguderne var os venligt stemt - et ikke uvæsentligt element ved en sådan lejlighed.