Denne hjemmeside bruger alene cookies, der er nødvendige til at levere information og funktionalitet. Du kan læse mere om herom i vores persondatapolitik her.

gallery1316 richtext1092

FAMILIESAMMENKOMSTER ÅRHUSLINJEN

Den 4. - 5. september 2004, Vægtergaården, Femmøller Strand.

Efter talrige opfordringer skulle der ikke gå så mange år, før man igen kunne samles. Især den unge generation var på tæerne. Sidst havde netop de unge haft svært ved at kende/genkende en stor del af familien, så vi gik i gang syv år efter den seneste succes. Og selv om Molskroen fortsat står vore hjerter nær, har man ikke plads nok til alle, så Vægtergården blev igen et naturligt valg. Programmet var stort set magen til det forrige, det var jo gået godt. Som altid var vejret en nærmest afgørende faktor, og vi blev ikke svigtet. Det var præcist lige så dejligt som i 1997, og vandet havde badetemperatur. Der var fin tilslutning til arrangementet, selv om den rekordstore deltagelse i 1997 ikke kunne nås. Lidt over100 voksne og børn er imidlertid pænt. Desværre kunne den amerikanske del af familien ikke være med denne gang, mens Norge og Canada samt en enkelt fra Sverige viste flaget.

Alt forløb vel. Lørdag eftermiddag med arrangement på stranden for de unge og små, hvor man spillede rundbold, Petanque samt kongespil, ligesom der var ponyer tilstede til rask skridtetur. Et hit for de mindre børn.

Om aftenen en vellykket festmiddag med taler og sange, efterfulgt af kaffe og en svingom.

Søndag var der traditionen tro andendagsgilde på Provstgården, hvor en Pølsevogn i bindingsværk tog vare på frokosten.