Denne hjemmeside bruger alene cookies, der er nødvendige til at levere information og funktionalitet. Du kan læse mere om herom i vores persondatapolitik her.

gallery1316 richtext1092

HISTORIEN OM FIRMAET HAMMERICH

Torsdag den 9. oktober 1980 fejres125-året for virksomhedens grundlæggelse med stor festivitas og tanker tilbage til den spæde start i 1855. På jubilæumsdagen er der en velbesøgt reception i Byggeladen i Grønnegade og middag for medarbejderne på Hotel Atlantic med deltagelse af danske og udenlandske leverandører.

I anledning af jubilæet kan selskabets kunder købe udvalgte produkter til jubilæumspriser i hele oktober. Priserne "svarer" til 1855-priser. Tilbuddet lyder:

Selskabets vareprogram består i 1980 af et bredt udvalg af byggematerialer, der foruden Troldtekt også tæller værktøj og maskiner, støbegods, Hasle rør, klinker og ildfaste varer, Velux vinduer og Masoniteplader, Steinzeug stentøjsrør, Wolf klinker, Ostara-, Marazzi- og Wessel boligkeramik.

Ulla og Sven Hammerich
Katrine og John E. Poulsen,
Maya og H. E. Hoppe

I Troldhede kan man fem år senere fejre 50-års jubilæum. Det blver fejret med en festlig sammenkomst for medarbejdere og samarbejdspartnere på Borris Hotel ved Troldhede.