Denne hjemmeside bruger alene cookies, der er nødvendige til at levere information og funktionalitet. Du kan læse mere om herom i vores persondatapolitik her.

gallery1316 richtext1092

- EN GÅRD I MOLS BJERGE

I stuehuset er der en større og en mindre opholdsstue, begge med brændeovn/pejs samt entre, to soveværelser, bad/toilet, og køkken.I staldbygningen er der to soveværelser samt bad/toilet, bryggers med vaskemaskine-tørre-tumbler, opbevaringsrum med ekstra køleskab og værksted, samt i øvrigt de tidligere heste-, ko- og svinestaldrum, som i dag anvendes til opbevaring af cykler, havemøbler og andet.

I ladebygningen er der garage samt brænderum og opbevaringsrum for forpagteren.

Alle soveværelser er dobbeltværelser (heraf to med ekstra enkeltseng), og der er dyner/tæp-per/puder, men dog ikke sengetøj/håndklæder, som skal medbringes. Der er tillige en weekendseng samt en høj stol.

I køkkenet er der elkomfur, emhætte, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt alt køkkengrej og service tillige med støvsuger, og der er elvarme i alle rum. I stuerne er der fladskærms-tv og ekstra video-tv samt transistorradio (bånd) samt telefon.

Der er fire terrængående cykler med barnesæder etc., flere barne- og juniorcykler (+ lidt cykelværktøj) samt sandkasse og forskellige spil o.l. Der er en petanquebane bag stalden, som af og til bør jævnes med en tromle, som forefindes i stalden.

Gården har eget vandværk og afløb til septiktank/sivebrønd, og gæsterne bedes derfor bruge de ophængte “poser” hvor muligt.

Vejrbestandige, vedligeholdelsesfri havemøbler købt i juli 2014. Hynder skal tages ind om natten, og stole skal sættes tilbage i boksen i stalden ved afrejse.

 

Udover plantagen holder Hedeselskabet området omkring gården med græsslåning etc.

Hvis du er interesseret i at holde ferie på gården, kan du med log in på besøgskalenderen via hængelåsen øverst på siden til højre sende din anmodning via bookingsformularen. Om behandling af dine personoplysninger henvises til Legatets persondatapolitik.

Ophold tildeles for hele sæsonen af et bestyrelsesmedlem for alle anmodninger modtaget inden 1. marts, og der tages vide hensyn til børnefamilier. Ophold sker i henhold til besøgsreglement.

De ovenfor nævnte cykler giver gode muligheder for gavnlig motion i et særdeles krævende terræn. Cyklerne, som bør aftørres efter brug og af og til have en dråbe olie, står parkeret i stalden i de to spiltove, der tidligere var hjemsted for gårdens to heste, Otto og Lotte. Følboksen, som i mange år om sommeren husede familiens hest, er i dag depot for havemøbler. Kvægstalden, der rummede seks til otte køer (kalve medregnet) samt grise, står delvis ubenyttet hen.

Man skal ikke langt fra gården, før man er i det dejligste terræn med de mest naturskønne traveture, man kan tænke sig. Vores område indgår i den nyetablerede Nationalpark Mols Bjerge.